Wat is de rol van televisie en radio in de toekomst?

Wij in de toekomst20 nov 202044 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

Moeten we er rekening mee houden dat radio en televisie zullen verdwijnen? Of gaat On Demand deze media niet helemaal verdrijven? Wat is de verantwoordelijkheid van media in het politieke debat? Hoe worden er anno 2050 programma's gemaakt? En misschien nog belangrijker, door wie? Al deze vragen bespreken we met presentator, fotograaf, schrijver en media-investeerder Humberto Tan.

Jörgen

Ik ben Jörgen Raymann, cabaretier, acteur en presentator. Zoals zoveel Nederlanders maak ik me zorgen om de huidige situatie, de kwetsbaarheid van onze samenleving. Door corona zijn we van de een op de andere dag in de toekomst terecht gekomen. Een toekomst die wij ons waarschijnlijk anders hadden voorgesteld. Noodgedwongen moeten wij het moeilijkste doen wat er bestaat. Een collectieve gedragsverandering. Hoe maken we het best gebruik van deze veranderende tijd?

Benito

En ik ben Benito Doelwijt, performance specialist en ondernemer. Een aantal jaar geleden heb ik zelf ervaren dat dingen ineens anders kunnen zijn. Het onverwachte overlijden van mijn vrouw zorgde ervoor dat ik terug moest naar de tekentafel. Ik heb me toen gerealiseerd dat we werken anders zouden moeten inrichten. Samen met Jörgen maak ik me daar al enige tijd hard voor – en nu met deze crisis wordt de noodzaak eens te meer duidelijk.

Abonneren

Is Wij in de Toekomst een podcast waar je meer van wilt horen? Je vindt hem via bnr.nl/wijindetoekomst, de BNR app, Apple Podcast of Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door