Boardroompanel over imagoschade na een reorganisatie

BNR Boardroompanel27 aug 202024 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Door de coronacrisis zijn veel bedrijven gedwongen te reorganiseren en dat komt hun imago niet altijd ten goede. En: het plotseling wegvallen van belangrijke medewerkers laat zich volgens ceo’s niet eenvoudig oplossen. Dat en meer bespreken we in het Boardroompanel.

(BNR)

McDonald’s ontsloeg topman Steve Easterbrook in november vorig jaar vanwege een affaire met een collega. Nu krijgt het gedwongen vertrek van Easterbrook nog een staartje: McDonald’s wil onderzoeken of hij mede-bestuurders het hand boven het hoofd heeft gehouden. Is het hebben van een relatie op de werkvloer een probleem of ligt eraan wie een affaire met wie heeft?

Panelleden

Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het boardroompanel, dat deze keer bestaat uit:

Leen Paape, hoogleraar Corporate Governance Nyenrode en voorzitter van de RvC bij Univé Dichtbij en voorzitter van de RvT van het SNS Reaal Pensioenfonds, en Jeroen Vercauteren, specialist op het gebied van overnames en fusies, verbonden aan Introman Corporate Finance.

En de zakenpartner (co-host): Adine Tjeenk Willink, techondernemer en oprichter van Nimbles.

Abonneer je op de Podcast

Ga naar bnr.nl/podcast/zakendoen-boardroom en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.


Mede mogelijk gemaakt door