Maarten Wegdam (InnoValor) over innovatief identiteitsfraude bestrijden

Elke woensdag in BNR Zakendoen: hoe geven leiders van nu handen en voeten aan de digitale transformatie in het Nederlandse bedrijfsleven? Met vandaag speciale aandacht voor InnoValor. Met hun innovatieve ReadID-technologie controleert het bedrijf paspoorten, rijbewijzen en identiteitsbewijzen op echtheid. Maar hoe krijg je banken en veiligheidsdiensten mee in deze innovatie? Te gast: Maarten Wegdam, mede-oprichter en CEO van InnoValor.

Tjeerd Bosklopper (Nationale Nederlanden) over de digitale inhaalslag

Elke woensdag in BNR Zakendoen: hoe geven leiders van nu handen en voeten aan de digitale transformatie in het Nederlandse bedrijfsleven? Met vandaag speciale aandacht voor financieel dienstverlener NN. Hoe regel je de digitale inhaalslag van een grote corporate? en hoe maak je als bank en verzekeraar optimaal gebruik van data, zonder dat de privacy in het geding komt? Te gast: Tjeerd Bosklopper, CEO Non-Life, Banking en Technology van NN.

Sander Mak (Picnic) over het digitale DNA van de online supermarkt

Elke woensdag in BNR Zakendoen: hoe geven leiders van nu handen en voeten aan de digitale transformatie het Nederlandse bedrijfsleven? Met vandaag speciale aandacht voor Picnic. Waarom kan Picnic geen gebruik maken van reguliere e-commerce software? Hoe ver gaat de automatisering in het nieuwe distributiecentrum en hoe maak je werknemers enthousiast voor tech? Te gast: Sander Mak, director of technology bij Picnic.