NOGEPA

Zakendoen30 okt 20171 uur 31 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Verder in de uitzending van maandag 30 oktober:

TriStateCity

Nederland moet één grote groene wereldstad worden. Dat vindt althans Peter Savelberg, de oprichter van de denktank 'TriStateCity'. Hij is onze gast op de Dag van de Stad.

Startup-panel

Deze week praten we in het startup-panel over de TEDX Amsterdam Women Startup Award. Met deze keer Marian Spier (TEDX Amsterdam Women), Oscar Kneppers (RockStart) en Désirée van Boxtel (Karmijn Kapitaal).

Water Week

In 2050 kent onze wereld volgens de VN zo'n 300 miljoen klimaatvluchtelingen. Tenminste als we niets doen. Water speelt hier een belangrijke rol in. Het World Economic Forum noemt de watercrisis zelfs als een van de grootste risico's voor de wereldeconomie. Deze week vindt in Amsterdam de internationale Water Week plaats. Lennart Silvis, directeur van NWP, Netherlands Water Partnership is te gast.

Bux

Klanten van beleggingsapp Bux kunnen vanaf volgende week een belang nemen in het bedrijf. Bij investeerders haalde het bedrijf eerder al 10,6 miljoen euro op. Met dat geld wil Bux groeien en twee nieuwe apps maken. Nick Bortot, oprichter van Bux is te gast.


Mede mogelijk gemaakt door