Nieuw elan voor Verkade

Zakendoen27 okt '17 13:211 uur 36 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Verder in de uitzending van vrijdag 27 oktober:

European Commission Shipowners Association

Concurrentie uit Azië, duurzaamheidsbeleid en de onzekerheid van de aankomende Brexit. De Europese koepelvereniging voor de scheepvaart staat voor hete vuren. Martin Dorsman mag zich als secretaris-generaal van de ECSA vanaf november over deze complexe vraagstukken buigen.

Nederlandse Innovatie Prijzen

Ondernemers hebben hun mond vaak vol van innovatie. Maar welke bedrijven zijn nou echt een voorbeeld? Dat weten we na de bekendmaking van de Nederlandse Innovatie Prijzen. Juryvoorzitter Henk Volberda maakt bij BNR de nominaties bekend.

Ondernemerspanel

Het belangrijkste zakelijke nieuws van afgelopen week bespreken we met het ondernemerspanel. Met deze keer Mark Berendsen van Starred, Leen Zevenbergen van Solaris en Ronnie Overgoor van 7Ditches.

Pitches

Startups met een goed idee en boordevol ambitie. Iedere week presenteren ze zich in Zakendoen. Met deze week Lars van den Berg van go4dry, met een innovatieve droger voor schoenen, en Chantal van der Velde van Closure, een startup die alle abonnementen en social media van overledenen afsluit. Matthijs de Wit van Newion Investmenst beoordeelt de startups en geeft advies.