Het grootste hotel van de Benelux

Zakendoen8 jan 2018
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Image
(ANP)

De Kweker

Regionale horeca-groothandel De Kweker bestaat vijftig jaar en viert dat met... verandering. De Kweker zoekt naar een nieuw, innovatief product. Te gast is algemeen directeur Gert Blaauw.

Economenpanel

In het economenpanel deze week Bas Jacobs (hoogleraar economie en financiën aan de Erasmus School of Economics), Steven Brakman (hoogleraar Internationale Economie aan de Universiteit Groningen) en Menno Middeldorp (hoofdeconoom Nederland bij Rabobank).

Invulboeken

Elma van Vliet, auteur van invulboeken voor het bewaren van familieverhalen, steekt de oceaan over. Ze heeft een deal gesloten met Penguin US, een van de grootste uitgevers van de Verenigde Staten. Met deze overeenkomst komen twee van haar populairste boeken “Mam, vertel eens” en “Oma, vertel eens" in één klap in alle Engelstalige landen op de markt. In Nederland, Duitsland en Denemarken zijn de boeken al langere tijd een hit.

Hendrik Bretels

Ze zijn haast niet aan te slepen, de Hendrik Bretels. In drie maanden tijd is het aantal verkooppunten bijna verdubbeld, zegt de Apeldoornse ondernemer Henk van den Berg van Hendrik Bretels. Ook België en Luxemburg zijn inmiddels voor z'n broekophouders gevallen.


Mede mogelijk gemaakt door