De Volksbank

Zakendoen22 jan 20181 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Image
(Foto: ANP)

Big Data

Een nieuwe e-health toepassing is opgenomen in het basispakket. Een nieuwe behandeling tegen slaap abneu. Maar hoe kan het dat Nederland beweert vooruitstrevend te zijn op het gebied van e-health en in werkelijkheid een Europese middenmoter is? Dat bespreken we met Eline Vrijland van Beest, de CEO van Nightbalance.

Startpagina

Startpagina.nl behoort nog altijd tot de tien best bezochte Nederlandse websites. Afgelopen weekend vierde de site zijn 20-jarig bestaan. Marketingmanager Leon Dekker vertelt over de toekomstplannen van het bedrijf.

Economenpanel

Er moet een onafhankelijke Europese begrotingswaakhond komen, zeggen economen. Dit en andere onderwerpen bespreken we in het economenpanel, met deze week Roelof Salomons (Kempen en Rijksuniversiteit Groningen), Edin Mujagic (monetair econoom en publicist) en Eric Bartelsman (Vrije Universiteit).

Dutch Tea

Thee is niet langer iets uit Azië of het Midden Oosten, maar ook uit Brabant! Kweker Johan Jansen heeft een theeplant ontwikkelt die het koude winterweer uit het noorden aan kan. En die zijn gewild, vanuit heel Europa is er interesse in Dutch tea.


Mede mogelijk gemaakt door