Amsterdam City slaat alarm

Zakendoen25 jan 20181 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

( ANP)

Tony's Boek

Het bedrijf is opgericht, niet om winst te maken, maar om de strijd aan te gaan met het oneerlijke chocoladesysteem. Tony’s Chocolonely. Jeroen Sieblink heeft een boek geschreven over dit bijzondere bedrijf en schuift aan bij BNR Zakendoen.

Business Hub Europa

Zaken Doen in Europa gaat komende tijd op zoek naar de 'secret places' voor ondernemers in Europa. Samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland brengen we al deze hotspots letterlijk in kaart. Vandaag: Drone hoofdstad Odense, Denemarken.

Boardroom Panel

De corporate wereld is bijeen in Davos - maar slaan de plannen en praatjes ook de gewenste deuk in een pakje beurre? Dat bespreken we in ons 'boardroompanel', met daarin Jeroen Vercauteren (Introman Corporate Finance), Steven Schuit (hoogleraar corporate governance aan Nyenrode Universiteit) en Sjoerd Vollebregt (president commissaris bij Heijmans).

Royal Jongbloed

In een seculariserend Nederland is christelijke uitgever en drukkerij Jongbloed een stabiele factor sinds 1862. Maar om die stabiele factor te blijven is constante ontwikkeling nodig. Waarnemend directeur Matthy Groen komt langs om hierover te vertellen.


Mede mogelijk gemaakt door