Er is hoop voor biotechbedrijf Pharming

Zakendoen29 jan 20181 uur 34 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

( ANP)

Kunstbeurs Brafa

In Brussel is dit weekend Brafa begonnen, een kunstbeurs waar kunsthandelaren uit 16 landen hun werken verkopen. De enige Nederlandse handelaar op de beurs is Floris van Wanroij, hij is te gast.

De beste vergaderruimte van Nederland 2017

'Zijn' kasteel viel in de prijzen bij de Meetings Awards en is uitgeroepen tot beste vergaderruimte van Nederland in 2017. Château Sint Gerlach in het Limburg. Meetings Awards zijn publieksprijzen voor de beste vergader- en congreslocaties en -bedrijven van Nederland en worden in zeven categorieën uitgereikt tijdens het jaarlijkse Meetings Business Event. Waarom Château St Gerlach in de prijzen is gevallen bespreken we met Harmen Silver, de directeur.

3D-printer voor jachten en schepen

Het Nederlandse bedrijf CEAD heeft over een half jaar een enorme 3D-printer klaar die onderdelen voor jachten en schepen print. De printer heeft een volume van 4 x 2 x 1,5m en is bedoeld voor gebruik in de maritieme sector en voor infrastructurele projecten. Twee van de eigenaren, Maarten Logtenberg en Lucas Janssen zijn bij ons om over de gigantische printer te praten.

Economenpanel

De euro-dollar koers beleefde afgelopen week een ongekende achtbaanrit. Was dit het startschot van een valuta-oorlog? We bespreken het in het economenpanel, dit keer bestaande uit: Luc Aben, hoofdeconoom bij van Lanschot Bankiers, Martin Visser, econoom en journalist bij de Financiële Telegraaf en Sandra Phlippen, Chef economie bij het AD.


Mede mogelijk gemaakt door