MECC gaat 30 miljoen euro investeren in vernieuwing

Zakendoen1 feb '18 16:011 uur 37 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

The Phone Lab

Telefoonreperateur 'The Phone Lab' opent haar vierde winkel in drie jaar tijd. Oprichter Danny ten Nijenhuis is te gast en komt vertellen over het gat in de markt en hoe ze daar op inspelen.

100% elektrische vrachtwagens

Familiebedrijf Hulshoff wil binnensteden gaan bevoorraden met 100% elektrische vrachtwagens, om zo de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Gerry Hulshoff is te gast en legt uit hoe hij dat precies wil aanpakken.

The Pitch

Start-ups met een goed idee en boordevol ambitie. Iedere week presenteren ze zich in Zakendoen. Vandaag te gast: Sander van der Aa van Jumba en Jonathan Koy van Filepurch. Ook schuift Edo Roos Lindgreen aan, hij is hoogleraar Data Science in Auditing aan de Universiteit van Amsterdam. Hij zal de start-ups beoordelen en van advies voorzien.

Ondernemerspanel

63% van de jonge vrouwen werkt nog steeds in deeltijd terwijl dat bij de mannen slecht 30% is. Veel vrouwen zouden wel meer willen werken. Daar gaan we het ondermeer over hebben in het ondernemerspanel. Dit keer bestaande uit: Ruben van Zwieten, ondernemer en Zuidas-predikant, Jacqueline Zuidweg, directeur bij Zuidweg & Partners en Roos Wouters, politicoloog, sociaal entrepreneur en aanjager van de Werkvereniging.