Dramatische tijden voor de vissector

Zakendoen14 feb '18 15:051 uur 36 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

( ANP)

Grootste vegan restaurant van Europa

Veganistisch restaurant SNCKBR opent de eerste franchise vestiging aan het Vredenburg in Utrecht. Ondernemer Floris Beukers wil vanaf 1 april de eerste gasten ontvangen in het grootste veganistische restaurant van Europa. Hij is te gast.

Irrelevante reclame

Het merendeel van de Nederlanders ergert zich aan de hoeveelheid irrelevante content en reclame van bedrijven. Klanten en bedrijven verkeren daardoor in een relatiecrisis. Hoe kun je een 'scheiding' voorkomen? Daarover spreken we op Valentijnsdag met trendwatcher Mark de Bruijn. Hij is expert op het gebied van data gedreven marketing en klantervaringen.

Pitch één jaar later

Veel startups redden het niet na een jaar ploeteren. In deze rubriek kijken we wekelijks hoe een pitch-kandidaat van vorig jaar het nu doet. Vandaag te gast: Sam Kin, van Kindow

Economisch Panel

De economische groei houdt aan, maar had het beter gekund? We bespreken het in ons deskundig panel, dit keer bestaande uit: Sweder van Wijnbergen, hoogleraar economie aan de UvA, Hans Biesheuvel, voorzitter van ONL (Ondernemend Nederland) en Pieter Gautier, hoogleraar arbeidsmarkt aan de VU Amsterdam.