Cavallaro steekt KNVB in het pak

Zakendoen22 mrt 201810 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Van bestuurder tot scheidsrechter, ze krijgen allemaal een nieuwe formele outfit. En dat geldt ook voor de dames en heren van het Nederlands elftal, zodra ze zich kwalificeren voor een eindtoernooi.

Het bedrijf werd rond de zomer benaderd door de KNVB, vertelt Giuseppe Cavallaro. 'Dat heeft te maken met onze ervaring in de nationale en internationale voetbalwereld. Daarnaast hebben we een dames- én een herencollectie en zij wilden vooral ook voor het vrouwenteam een partner en dat kunnen wij perfect invullen.'

Stretch

Een voetballer en een zakenman kunnen dezelfde uitstraling hebben in pak, maar Cavallaro houdt rekening met de materialen die gebruikt worden. 'Een voetballer heeft nou eenmaal een andere bouw dan de gemiddelde zakenman. Met name de bovenbenen en dan is stretch een hele welkome aanvulling qua materiaal.

Giuseppe zou het liefst de dames ook in een pak zien. 'Maar een combinatie, oftewel een andere broek en een ander type jasje, is op dit moment de wens. De KNVB had het image van saaie mannen in een pak en daar willen ze vanaf.' De kleur is nog niet bekend, maar het bedrijf heeft in ieder geval de opdracht gekregen altijd met oranje details te werken.

Proud partner

De opdracht van de KNVB doet het bedrijf beslist geen kwaad, vertelt Cavallaro: 'Weer een stukje brand building. We hebben heel veel aandacht en reacties gehad toen het persbericht de deur uitging. En we hebben nu onder onze handtekening staan 'Proud formal wear partner of AZ, Arsenal and the KNVB. En we mogen hun logo's gebruiken.'


Mede mogelijk gemaakt door