De toekomst van het pensioen

Zakendoen2 mei 20181 uur 43 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

A-Dam Underwear

De zaken lopen niet slecht bij het jonge A-Dam Underwear, met zo'n duizend verkochtte boxershorts per maand en jaarlijks een exponentiële groei gaat het hard. Oprichter Bram van Leeuwen schuift aan om je alles te vertellen over organische boxers en visnetsokken voor heren.

Donkergroen

Hoveniersbedrijf Donkergroen gaat als eerste in zijn sector personeelsleden de mogelijkheid bieden om certificaten van het bedrijf te kopen. Anja Kanters, directeur van Donkergroen legt uit waarom haar medewerkers deze mogelijkheid krijgen.

Europese subsidies

De kans is klein dat Jean-Claude Juncker in een gouden koets stapt vanmiddag, en toch is het een beetje Prinsjesdag in Europa. De Europese Commissie maakt haar begroting bekend voor de periode 2021 tot 2027, en dat betekent dat er weer een hoop subsidiegelden te verdelen zijn. Tijd voor Het Grote EU-Subsidiepanel in BNR Zakendoen.

Pitch 1 jaar later

Veel startups redden het niet na een jaar ploeteren. In deze rubriek kijken we wekelijks hoe een pitch-kandidaat van vorig jaar het nu doet. Vandaag te gast: Joeri van de Watering van Goose.


Mede mogelijk gemaakt door