De Youtube uit Twente

Zakendoen23 mei 20181 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Met vis naar Berlijn

Het Amsterdamse visrestaurant Pesca doet alles nét even anders. Het concept, waarbij je vis tegen dynamische prijzen op de 'markt' in het restaurant kan kopen, loopt zo goed dat er uitbreidingsplannen zijn. Eerst een nieuwe vestiging in Amsterdam, daarna direct door naar Berlijn. Sven Sallaerts, oprichter van Pesca, is te gast bij BNR Zakendoen.

Ralph Lauren is uit

Wie momenteel een polo van Ralph Lauren draagt, bevindt zich in steeds exclusiever gezelschap. De omzet van het modehuis loopt namelijk al jaren terug. En de verwachting is dat de laatste kwartaalcijfers dat ook zullen onderstrepen. Marco Mossinkoff, hoofddocent aan het Amsterdam Fashion Institute van de Hogeschool van Amsterdam, analyseert hoe Ralph Lauren het tij kan keren.

Zakendoen met India

Ruim 130 ondernemers uit Nederland zijn onder leiding van VNO-NCW-baas Hans de Boer en premier Markt Rutte op handelsmissie in India. Over de do's, don'ts én kansen spreken we met Rob van Nes (consultant), Gerard Oonk (Landelijke India Werkgroep) en Arjen van Dijkhuizen (ABN Amro).


Mede mogelijk gemaakt door