KPN steeds meer ICT-bedrijf

Zakendoen24 mei 20181 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(Foto: ANP)

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij sloot 2017 af met een positief financieel resultaat van 2 MILJOEN euro. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) probeert met het beschikbaar stellen van investeringen in Brabantse ondernemingen de regionale groei, werkgelegenheid en innovatiekracht van de regio verder op gang te brengen.

ZD in Europa

Er liggen kansen voor ondernemers bij de Italiaanse superjachtindustrie. We bespreken het met Frans Nederstigt van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Boardroompanel

Een resolutie voor meer duurzaamheid bij Shell haalde het niet deze week en producten van Unilever zijn vaak helemaal niet zo gezond als dit duurzame bedrijf ons wil doen geloven. Over corporate duurzaamheid spreken we met het boardroompanel, met daarin deze week Mijntje Luckerath-Rovers (hoogleraar corporate governance), Marjan Rintel (Raad van Bestuur NS) en Annemarie van Gaal (commissaris bij Value8 en Rai Holding).

Landbouwmachines

Nico Huizing reist voor zijn bedrijf Huizing Harvest de hele wereld over om landbouwbedrijven en leveranciers van landbouwmachines van advies te voorzien. Nederland doet het namelijk goed als het gaat om het uitwisselen van agrarische kennis. Buitenlandse landbouwbedrijven hebben vaak grote plannen, maar aan gedegen kennis om die plannen te realiseren ontbreekt het vaak. Bijvoorbeeld doordat die kennis wordt ingehaald door de snelheid van technologische ontwikkelingen.


Mede mogelijk gemaakt door