Schoenen maken de man

Zakendoen11 jun 20181 uur 31 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(ANP COPYRIGHT EUGENE DAAMS)

Conculega's

Jarenlang waren ze elkaars grote concurrenten, maar nu zijn ze 1. Veilinghuizen Troostwijk en BVA gaan samen verder in de TBAuctions holding. Te gast zijn Ghislaine Duimelings van Troostwijk en Herberth Samsom van BVA om te vertellen over de fusie.

Estland, voorloper in digitale overheid

Koning Willem-Alexander begint vandaag zijn staatsbezoek aan de Baltische staten. Vandaag staat Letland op het programma, maar morgen vertrekt de Koning naar Estland. Dat land is een pionier als het gaat om een digitale overheid. Te gast is ondernemer Arthur Dallau.

Overname

Koninklijke Joh. Enschedé, groot op het gebied van beveiligd drukwerk, heeft de startup AntTail overgenomen. Met AntTail binnenboord kan Joh. Enschedé haar dienstverlening verbreden met oplossingen op het gebied van digitale beveiliging van transport. Te gast is Gelmer Leibbrandt, CEO van het bedrijf.

Panel

Met vandaag: Arnoud Boot, hoogleraar ondernemingsfinanciering en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam, Steven Brakman, hoogleraar internationale economie Rijksuniversiteit Groningen en Han de Jong, hoofdeconoom bij ABN Amro.


Mede mogelijk gemaakt door