'Gooi er maar een beetje Pokon bij'

Zakendoen12 jul 20181 uur 39 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Algenburger

Ze zijn meestal groen en als je vijver er vol mee zit, dan ben je niet blij. Toch moeten we eigenlijk de alg massaal omarmen. Want het heeft veel te bieden, bijvoorbeeld als vleesvervanger. Te gast is algenkweker Marcel Oogink van Duplaco.

Boardroompanel

De Brexit nadert met rasse schreden, vanuit de industrie stijgt de druk om met duidelijkheid te komen. Hoe lang kunnen bedrijven nog afwachten voor ze operaties naar de EU gaan halen? Ook het Nederlandse vestigingsklimaat komt er anders uit te zien: de industrie moet radicaal vergroenen om aan de voorgestelde hoofdlijnen van het Klimaatakkoord te voldoen. Dat en meer bespreken we in het boardroompanel.

Collega's ontlopen

Vervelende collega's? Dan maar thuiswerken. Een op de vijf werkende Nederlanders werkt regelmatig thuis, om vervelende collega's op het werk te ontlopen. Dat blijkt uit onderzoek van Logitech. Marc van Helder, marketingmanager Benelux bij Logitech, vertelt waarom.

Elektrisch en sexy

Op het asfalt is de elektrische auto steeds normaler. Maar op de Nederlandse plassen en grachten zijn hoogwaardige elektrische boten amper aanwezig. Ondernemer Tom Vroemen wil dat veranderen met zijn Ripple Yacht: een elektrische boot zonder compromissen, die vooral sexy en 'high performance' is.


Mede mogelijk gemaakt door