De fysieke retailer van de toekomst heeft bijna geen voorraad meer nodig

Zakendoen16 jul 20181 uur 40 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(AFP)

4 miljard dollar voor cryptoveteraan

Het was de langstlopende Initial Coin Offering ooit. In een jaar werd zo'n 4 miljard dollar opgehaald met EOS.io, dat opgezet is door cryptoveteraan Dan Larimer. Rhett Oudkerk Pooll, mede-oprichter van blockchainhub EOS Amsterdam weet er meer van en is te gast.

Friese ondernemers pakken lege winkelstraten aan

Winkelstraten vol met 'te huur'-bordjes en lege panden. Vooral in krimpregio's zie je het veel. En daar heeft een groep Friese ondernemers nu een oplossing voor bedacht. Na een sucesvolle pilot wordt het uitgerold in de rest van Nederland.

EY neemt VODW over

EY wil zich gaan storten in de wereld van digitale marketing en transformatie. Om dat te kunnen doen hebben ze VODW overgenomen. Te gast zijn Barend van Doorn van EY en Patrick Ruijs van VODW.

Het Economenpanel

In het economenpanel bespreken we het belangrijkste economische nieuws van de week, met dit keer: Martin Visser, financieel journalist bij De Telegraaf, Bas Jacobs, hoogleraar Openbare financiën en Economisch beleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Ewoud Jansen, docent bij de opleiding International Business and Management Studies, aan de Fontys Hogeschool.


Mede mogelijk gemaakt door