Technologische vernieuwingen in de verzekeringssector

Zakendoen9 aug 201851 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Aegon zette eerder 100 miljoen opzij om te investeren in start-ups. Wat is daar uitgekomen en moet er geld bij? Maarten Edixhoven, CEO van Aegon Nederland is te gast.

(Foto: Aegon)

De Bomenmakelaar

Gezonde bomen mogen niet zomaar gekapt worden vindt Arjan Zoontjens. De Bomenmakelaar regelt de verplaatsing van punt A naar B en zorgt dat een gezonde boom niet onnodig gekapt wordt.

Goudsmid

Bijna dagelijks spreken we bij BNR Zakendoen ondernemers die met overnames en nieuwe investeringsrondes bezig zijn, maar deze zomer focussen we eens op een ander soort ondernemer: die van het ambachtelijk handwerk. We praten erover met Marijke Mul, goudsmid en sieradenmaker

Hoe doet Tippr het?

Veel startups redden het niet na een jaar ploeteren. Maar veel ook wel. In deze rubriek kijken we wekelijks hoe een pitch-kandidaat van vorig jaar het nu doet. Vandaag met Colin Westerwoudt van Tippr, een online platform dat het leven van horeca-professionals eenvoudiger moet maken.

Panel

De veiligheid op de werkvloer wordt besproken door Emiel Rolink van de Long Alliantie Nederland, Jos van der Werken van de Metaalunie en Birgitte Blatter van VeiligheidNL.


Mede mogelijk gemaakt door