Sven Bleekemolen, de nieuwe CEO van Sissy-Boy

Zakendoen27 sep 20181 uur 29 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Zakenpartner

Onze zakenpartner van vandaag is Hélène Vletter-van Dort: Hoogleraar Financieel recht en Governance bij de Erasmus Universiteit en onder meer commissaris bij Intertrust, NN Group en Barclays. De hele uitzending praat zij mee met presentator Thomas van Zijl.

Eerste Nederlandse vestiging van Uniqlo

Vandaag opent de Japanse Modegigant Uniqlo haar eerste vestiging in Nederland, in de Amsterdamse Kalverstraat. Waarom dit merk een toevoeging is aan het Nederlandse winkellandschap gaan we vandaag bespreken met Evelien van Campenhout, Brand en Marketing manager bij Uniqlo Benelux.

Slaaptekort kost ons €12.4 miljard

De economische impact van slaaptekort bedraagt € 12.4 miljard in Nederland en daarmee is slecht slapen inmiddels één de grootste economische kostenposten in ons land. Auteur en slaapcoach Floris Wouterson gaat ons vertellen hoe we deze economische schade kunnen beperken.

Boardroompanel

Hoe moet je aandeelhouders geruststellen als de koers van het bedrijf keldert? Dat en meer bespreken we in het boardroompanel. Deze week met Fieke van der Lecq, Hélène Vletter-van Dort en Hugo Reumkens.


Mede mogelijk gemaakt door