De toekomst van Lelystad Airport

Zakendoen28 sep '18 07:001 uur 28 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De zakenpartner deze uitzending is Elske Doets. Als directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours heeft ze het bedrijf ondanks de crisisjaren flink laten groeien. Ze zal de hele uitzending aanschuiven.

Met Obama in gesprek

In AFAS Live is vandaag Barack Obama te gast als spreker. Ben Tiggelaar mag de voormalig president van Amerika interviewen. Wat wordt zijn aanpak? Wat is de eerste vraag? En: heeft hij last van zenuwen?

Flevoland Capital

Een nieuw fonds voor het midden- en kleinbedrijf in Flevoland moet de provinciale economie oppeppen. Het Proof of Concept Fonds bestaat uit 13,3 miljoen euro, en ondernemers vanuit elke branche kunnen een aanvraag doen. Ger de Bruin, directeur van Flevoland Capital, is te gast.

Start-up Pitches

Een match vinden tussen influencers en bedrijven dankzij een algoritme en eten bestellen met een app vanuit de trein, zodat je op het station eten kunt halen zonder vertraging. Paolo Martorino en Sam Eerdmans komen met deze ideeën pitchen in BNR Zakendoen.

Ondernemerspanel

Deze week bestaat het ondernemerspanel uit Joke van de Ven, bekend van onder andere briefopbestelling.nl, Hans Biesheuvel, voorzitter Ondernemend Nederland en Ton van 't Noordende, de CEO van 01 Ventures.