Radicale verandering op de sigarenmarkt

Zakendoen30 okt 20181 uur 27 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Zakenpartner is Conny Dorrestijn, Fintech-ondernemer en founding partner van BankiFi.

(ANP)

Blockchain op de investeringsmarkt

De investeringsmarkt voor vastgoed is duur en ingewikkeld. Tijd voor verandering, vonden de mannen van Bloqhouse en daarom willen ze de markt open gaan breken met behulp van de blockchaintechnologie. In BNR Zakendoen is Cofounder Tim Rutgers te gast om hier meer over te vertellen.

Wingman Condoms naar China

Wingman Condoms slaat zijn vleugels uit. Het Nederlandse merk gaat breidt uit naar China en komt met een speciaal condoom voor de Chinese markt. Te gast is Paul Wiertz, commercieel directeur van Wingman Condoms

50 jaar Fair Trade in Nederland

De Fair Trade-beweging bestaat 50 jaar. Wat weinig mensen weten is dat Nederland de bakermat van de Fair Trade beweging vormt. Universitair docent Peter van Dam schreef het boek Wereldverbeteraars: Een geschiedenis van de fair trade. Hij is dinsdag te gast in BNR Zakendoen.

Beleggerspanel

Moet je als de onrust toeneemt ook eens kritisch naar je beleggingsportefeuille kijken, en wat moet je dan doen? Dat en de fantasie in het aandeel Tomtom bespreken we in het beleggerspanel. Deze week met Mary Pieterse-Bloem (ABN, Jan Braaksma (FD) en Jeroen Blokland (Robeco).


Mede mogelijk gemaakt door