Annexum: investeren in goede stenen

Zakendoen10 jan 20191 uur 30 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Zakenpartner vandaag is Annemiek Roobeek, commissaris bij onder andere ABN Amro en KLM, en hoogleraar organisatie strategie en transformatiemanagement bij Nyenrode.

De techniek achter je weer-app

Even de weervoorspelling checken op je telefoon. Als smartphonegebruiker consumeer je niet alleen weerdata, maar lever je ook een actieve bijdrage aan een zo accuraat mogelijke voorspelling van het weer. Gerard Smit, de CTO van IBM legt uit hoe dat zit.

Boardroompanel

Technologiegigant Google loopt met grote stappen in op het Europese bankwezen, wat doe je als de VS dreigt met sancties, en de goede voornemens van Mark Zuckerberg. Dat en meer bespreekt het boardroompanel van Zakendoen, met Dirk Jan van den Berg (o.a. Sanquin), Jeroen Vercauteren (verbonden aan Introman Corporate Finance) en natuurlijk Zakenpartner Annemiek Roobeek.

Gebruiksvriendelijke opslagruimte

Een ruimte vrij in huis, maar je ziet het niet zitten om het te verhuren met AirBnB? Via Stashfriend kun je die lege zolder of schuur nu kwijt aan mensen die juist opslag nodig hebben. Te gast is Maurits Rodermond, oprichter van Stashfriend.


Mede mogelijk gemaakt door