Grootste struikelblok in energietransitie

Zakendoen8 mrt 20191 uur 32 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Meer handen aan het bed

Freddify probeert meer handen aan het bed te krijgen door middel van zij-instromers. Het bedrijf ontwikkelde de ‘geschikt voor zorg’-test, om nieuwe mensen met de juiste instelling en persoonlijkheid bij zorginstanties aan het werk te krijgen. Dat sprak de innovatiemaatschappij CbusineZ, onderdeel van zorgverzekeraar CZ, zodanig aan dat ze investeerden in het bedrijf. Ze zijn bij ons in de studio.

Vrijdag Pitchdag

Een reusachtige 3D-printer die onder andere banken in supersnel tempo uit het niets tovert en op een veilige manier persoonlijke informatie opslaan via de block chain. Linda van Hal (10XL) en Andy Kalbvleesch (Smilo) komen pitchen.

2014-09-04 13:51:28 ANRHEM - De controlekamer van Liander, de grootste netwerkbeheerder van gas en elektriciteit in Nederland. ANP XTRA LEX VAN LIESHOUT
2014-09-04 13:51:28 ANRHEM - De controlekamer van Liander, de grootste netwerkbeheerder van gas en elektriciteit in Nederland. ANP XTRA LEX VAN LIESHOUT (LEX VAN LIESHOUT)

Ondernemerspanel: Gevolgen van de CO2-belasting

De ondernemingsraden van zeventien bedrijven uit de chemie- en staalsector vragen steun voor hun banen. In een in een open brief aan de provinciale lijsttrekkers zeggen ze te vrezen voor de gevolgen van een eventuele CO2-belasting. Dat en meer bespreken we vandaag in het ondernemerspanel. Deze week met Ebel Slijp (eigenaar Refresh Works), Daan Weedepohl (Peerby) en mode-onderneemster Marlies Dekkers.

| Alle afleveringen: Zakendoen


Mede mogelijk gemaakt door