Brocacef ziet Brexit met vertrouwen tegemoet

Zakendoen16 mei 20191 uur 28 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Zakenpartner is Annemieke Roobeek, commissaris bij onder andere ABN Amro, en hoogleraar organisatie strategie en transformatiemanagement bij Nyenrode.

Zuiver gas

De Rotterdamse haven investeert flink in schone brandstof voor vrachtauto's. Rolande, exploitant van LNG-tankstations, doet daar zijn voordeel mee. CEO Jolon van der Schuit van Rolande is te gast.

Kansen in het VK

In onze rubriek de ondernemersdesk: Europa lichten we elke week een Europees land uit waar zakelijke kansen liggen. Dat doen we samen met de RVO, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Vandaag gaan we op zoek naar de kansen aan de overkant van de plas, in het Brexit-geplaagde Verenigd Koninkrijk.

Gezond snacken

Start-up Junea wil een revolutie in de snoepautomaten op kantoor. Er moeten gezondere snacks in en de bediening doe je met je smartphone. Oprichter Patrick Stooker komt uitleggen hoe hij dat gaat doen.

Boardroompanel

De beroepsorganisatie van accountants is niet te spreken over de werkwijze van AFM en pleit voor een nieuwe manier van toezicht houden, bestuursvoorzitters vaker ontslagen vanwege integriteitskwesties en ING onderzoekt overname Commerz serieus. We gaan erover praten in het boardroompanel.


Mede mogelijk gemaakt door