Het hypotheekadvies staat aan de vooravond van een (r)evolutie

Zakendoen29 mei 20191 uur 31 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Zakenpartner is Caroline van der Lande, mede-eigenaar van de Buurtboer.

Ondernemers in Den Haag

Nederland organiseert samen met de Verenigde Staten de Global Entrepreneurship Summit (GES), een internationaal evenement voor ondernemers. Deze week week blikken we daar dagelijks met verschillende gasten op vooruit. Vandaag doen we dat met Bram Bloks van Launch AI en Maarten Verbanck van UPS. Zij doen mee aan de KVK Incubator die op deze summit zal plaatsvinden.

Ondernemersdesk: Energie

VodafoneZiggo bespaart 30 miljoen autokilometers per jaar. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen hoor je in de Ondernemersdesk Energie.

Het EU-panel

Zonder dat er duidelijke richtlijnen of officiële kandidaten zijn worden er in Europa de komende maanden 5 topposities verdeeld. Hoe dat spel gespeeld wordt, en wat de belangen zijn bespreken we in een speciaal samengesteld EU-panel. Bestaande uit: Jesse Pinster, Europaverslaggever voor BNR Nieuwsradio, Michiel Luining, centraal- en oost-europa expert en docent aan de universiteit Leiden en Michiel van Hulten, senior adviseur bij consultant Boldt Partners in Brussel en Oud-partijvoorzitter van de PvdA.


Mede mogelijk gemaakt door