Tomatenteelt

Zakendoen22 jul 20191 uur 33 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Open Hiring

Geen sollicitatiebrief, geen gesprek. Alleen je naam op een lijst zetten en aan de slag. Als ondernemer weet je niet wat je binnenhaalt wanneer je personeel werft via open hiring. Rob Jansen van Chain Logistics durfde het aan. Inmiddels is nummer 6 van de lijst begonnen bij het bedrijf.

Ondernemersdesk

Wie als ondernemer flink wil groeien, loopt tegen tal van vragen op. In de Ondernemersdesk Groei beantwoorden we elke week ondernemersvragen.

Europa

Een buitenlandse kans voor ondernemers ligt vaak dichterbij dan je denkt. In de ondernemersdesk Europa lichten we daarom elke week een Europees land uit waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze week Frankrijk.

Economenpanel

Kortingen dreigen voor pensioenen, een rem op Schiphol blijkt niet funest voor de economie, Trump maakt van de handelsoorlog een wisselkoersoorlog en wat moeten we met een beursgenoteerd bedrijf dat een eigen digitale munt lanceert? Dat en meer bespreken we in het economenpanel, met Jaap Koelewijn (Financieel Denkwerk en Universiteit Neyenrode), Hans Stegeman (Triodos) en Martin Visser (De Telegraaf).


Mede mogelijk gemaakt door