Etos wapent zich tegen online concurrenten

Zakendoen2 dec 20191 uur 34 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

NL Groeit

Een ervaren ondernemer die een jongere collega helpt ook groei te realiseren, dat is wat NL Groeit doet. Caroline van der Lande had al meerdere ondernemers gecoacht, maar wilde zelf ook een mentor die haar kon helpen groei te realiseren. Voor Maurice Wennekers was het andersom, hij had diverse mentoren gehad en is nu zelf actief om anderen te begeleiden.

RVO

Een echte ondernemer is altijd op zoek naar kansen en die liggen niet alleen in eigen land. In opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken struint de RVO de wereld af. Vandaag gaan we naar de heilige rivier de Ganges in India. Daar zijn kansen voor Nederlandse ondernemers om te helpen tegen de vervuiling van de Ganges.

Economenpanel

In Madrid wordt deze week de internationale Klimaattop gehouden. De strijd tegen klimaatverandering zet economische groei onder druk. Moeten we groei opgeven? En hoe kan de ECB bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering? Dat bespreken we in het Economenpanel met Luc Aben (van Lanschot Bankiers), Ester Barendregt (RaboResearch) en Hans Stegeman (Triodos).

(Hoe gaat Etos fysiek zijn concurrenten Kruidvat en Trekpleister te lijf? En hoe gaan ze ze zich online wapenen tegen de Amazons en Bol Punt Coms van deze wereld. CEO Saskia Egas Reparaz is te gast.)

Mede mogelijk gemaakt door