Ton Heerts neemt afscheid van MBO Raad

Zakendoen16 dec 20191 uur 31 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Start-Up Plus

Niet alleen jonkies kunnen een succesvolle start-up beginnen, juist ook vijftigplussers. Om deze oudere ondernemers te motiveren kwamen de Leyden Academy en Aegon met het project Start-Up Plus. Tijdens dit gratis leerprogramma zijn vijftigplussers op weg geholpen bij het beginnen van een bedrijf. De 82-jarige winnaar van dit project is vandaag bij ons met zijn 'Are You Okay Today'-app. Ook Wim Hekstra, juryid van de Start-Up Plus en werkzaam bij Aegon, is te gast.

RVO

Een echte ondernemer is altijd op zoek naar kansen en die liggen niet alleen in eigen land. In opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken struint de RVO de wereld af. Vandaag gaan we naar Slowakije.

Economenpanel

Ineens zijn economen weer positief over 2020 en is een recessie ver weg. Wat moeten we geloven? En het debuut Lagarde zorgt voor discussie onder economen. Dat bespreken we in het Economenpanel met Jaap Koelewijn (Nyenrode Universiteit en Financieel Denkwerk), Harald Benink (Universiteit van Tilburg) en Han de Jong (ABN Amro).


Mede mogelijk gemaakt door