Peter van Mierlo (FMO)

Zakendoen8 apr 20201 uur 37 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Het bestaansrecht van FMO wordt volgens bestuursvoorzitter Peter van Mierlo in deze crisistijd almaar groter. De topman wijst naar de behoefte aan financiering uit Afrika en Azië. Maar moet de Nederlandse ontwikkelingsbank op dit moment ook niet vaker kijken naar Europa, waar delen van Italië en Spanje dreigen te verarmen?

AIX Rose

Het weer doet denken aan volle terrassen en een glas rose wijn, maar helaas moeten we het zonder de terrassen doen. Een ramp voor rose boeren nu het rose seizoen van start gaat? We praten erover met Eric Kurver van AIX Rose.

Procurios

Niet ieder bedrijf hoeft een stap terug te doen door de coronacrisis, sommige bedrijven kunnen er juist een tandje bijzetten. Software ontwikkelaar in de non-profit sector, Procurios, is er zo een. Zij bieden gratis software aan aan verenigingen en stichtingen om de activiteiten door te laten gaan.

Lobbypanel

Voor de branchevereniging is het nu van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat corona En hoe en wanneer gaan we weer andere zaken op de lobbyagenda zetten? Dat en meer in het Lobbypanel met: Jan Meerman, voorzitter van InRetail en Mark van den Anker van WePublic.


Mede mogelijk gemaakt door