Bart Siemerink (Keukenhof)

Zakendoen14 apr 20201 uur 36 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De zakenpartner is Jacqueline Zuidweg, directeur van MKBdoorgaan.nl en Zuidweg & Partners

Huurbazen moeten ondernemers helpen

Om de economie én zichzelf draaiende te houden, moeten huurbazen ondernemers gaan helpen, vindt Pieter Hendrikse, CEO van vastgoedadviseur JLL.

Relesys

Het zijn lastige tijden voor kleine ondernemers - bloemisten, kappers, de horeca. Maar ook bedrijven die wél door kunnen hebben hobbels te nemen - met name wat betreft de interne communicatie. Om die soepel te laten verlopen heeft Relesys zijn communicatie-app gratis beschikbaar gesteld. Met de app kunnen werknemers geïnformeerd blijven over ontwikkelingen in het bedrijf, én contact houden met de baas. We praten erover met mede-oprichter Hein Meurer.

Beleggerspanel

Gaat de coronacrisis voor een blijvende verandering zorgen niet alleen in onze samenleving, maar ook op het gebied van beleggen? Thijs Knaap van APG denkt van wel. En hoe zit het met de aandelenmarkt die zich weer behoorlijk lijkt te herstellen. Simon van Veen van Fondsmanager van het Sustainable Dividend Value Fund zegt dat een opleving in de koersen niks zegt over het vertrouwen van beleggers. We praten erover tijdens het Beleggerspanel.


Mede mogelijk gemaakt door