Huib Boissevain (Annexum)

Zakendoen15 apr 2020

Over de aflevering

De zakenpartner is Annemieke Roobeek, commissaris bij onder andere ABN Amro, en hoogleraar strategie en transformatiemanagement bij Nyenrode, voorzitter Social Finance NL.

Online bank N26

Het zal wennen zijn voor fintechs. Na jarenlang de hemel ingeprezen te zijn vanwege hun vernieuwingsdrift, worden er nu magere jaren voorspeld vanwege de coronacrisis. Te gast is Richard Groeneveld, CFO van online bank N26.

Voordethuiswerkers.nl

De coronacrisis zet werkend Nederland op scherp. De bureaustoel op kantoor is ingeruild voor de keukentafel, vensterbank of gewoon de bank. Dat kan anders vond Seffie Treistman. Hij bedacht samen met zijn compagnon voordethuiswerkers.nl. Waarbij ondernemers een hotelkamer kunnen huren om in te werken.

Lobbypanel

Voor lobbypartijen is deze crisis een moment bij uitstek om op te komen voor hun belangen en concrete resultaten te boeken. Welke partijen doen dat goed? Bespreken we in het lobbypanel met Wimar Bolhuis, (econoom, bestuurskundige en sociaal psycholoog) en Vincent Karremans (raadslid voor de VVD in rotterdam en oprichter magnet.me).


Mede mogelijk gemaakt door