Hoe komt Erwin Dito met McDonald's de crisis door?

Zakendoen30 apr '20 06:001 uur 38 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

McDonald's blijft doorgroeien en binnenkort gaan er gewoon nieuwe filialen open, zegt Dito. Volgens hem is McDonald's er voor de lange termijn en blijft de out of home-markt op de lange termijn doorgroeien. 'We gaan er vanuit dat dit van voorbijgaande aard is. Wij blijven onze langetermijnplannen dus gewoon uitvoeren', zegt Dito.

Anderhalvemeterbureaus in de kantoorruimtes

Hoe zorg je ervoor dat al die thuiswerkende mensen ooit weer veilig op kantoor kunnen werken? Daar worstelen veel werkgevers mee. En de één zijn vraag, is de ander zijn inkomen. Zoals voor OfficeCity, die dé oplossingen heeft voor de kantoorbranche.

Boardroompanel over huwelijk KLM-Air France

Het huwelijk tussen Air France en KLM lijkt steeds meer scheurtjes te vertonen. Hoe moet het overkoepelende bestuur hiermee omgaan? Dat bespreken we in het Boardroompanel. Met in de gelederen: Harm Jan de Kluiver (advocaat en hoogleraar ondernemingsrecht) en Paul Koster (directeur VEB).

Luister ook | Boardroompanel

Kees de Kort

In een paar weken tijd is de Amerikaanse economie in de dikke min gekomen. Volgens beurscommentator en macro-econoom Kees de Kort is dit het zoveelste bewijs hoe verschrikkelijk een lockdown is.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via Mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.