Tjarda Molenaar (NVP) over het gedrag van private equity

Zakendoen20 mei 20201 uur 36 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De zakenpartner (co-host) is Roos Wouters, initiatiefnemer van de Werkvereniging, een belangenplatform voor modern werkenden.

Grip op je aandacht

Thuiswerken, dat moeten we bijna allemaal tegenwoordig. Maar hoe zorg je ervoor dat je je kunt concentreren, terwijl je kinderen jengelen en je buurman aan het klussen is? Hoogleraar cognitieve psychologie Stefan Stigchel schreef samen met BNR-redacteur Lotte Elbrink het boek Grip op je aandacht, met daarin maar liefst 49 tips voor een betere concentratie en focus.

Coronaloket: Laatstetafels.nl

Per 1 juni is het dan eindelijk zover, de horeca mag weer van start. Maar wel met alleen gereserveerde plekken! En dat is niet zo handig als je van spontaan tafelen houd... Laatstetafels.nl lost dit probleem op, maar hoe?

Speel jij als ondernemer ook creatief in op de coronacrisis of wil je graag je verhaal kwijt? Mail dan naar coronaloket@bnr.nl en wie weet spreken we jou de volgende keer in het coronaloket.

Lobbypanel

Hoe komt het tweede steunpakket van de overheid eruit te zien en kun je daaraan zien wie er goed heeft gelobbyd en wie niet? En: komt het nog goed tussen Tata Steel Nederland en de hoge bazen van de staalfabrikant in India? Dat en meer in het Lobbypanel met Arco Timmermans, bijzonder hoogleraar Public Affairs Leiden, en Jan Driessen, communicatiestrateeg en eigenaar Q&A Communicatie.

Luister terug | Lobbypanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via Mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door