Mascha van Till (Walibi) over pretparken in het 'nieuwe normaal'

Zakendoen3 jun 20201 uur 36 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De zakenpartner (co-host) is Joyce Knappe, directeur en oprichter van Pro Parents, toezichthouder bij onder andere jeugdorganisatie Youké.

The School of House

Nu de festivalweides en muziekpodia deze zomer leeg blijven, hebben dj’s en producers mooi de tijd om terug te keren naar de schoolbanken. The School of House, een opleidingsplatform voor de muziekindustrie en dance-events, komt nu met een e-learningplatform om jonge producers en ondernemers wegwijs te maken in de muziekindustrie.

Coronaloket: Kantoor-app

Met de app BeeSafe kunnen bedrijven het aantal werkplekken op kantoor inzichtelijk maken en zorgen voor een veilige terugkeer van het personeel. Oprichter Jaap Jacobs is te gast.

Lobbypanel

5000 demonstranten op de Dam werd geen strobreed in de weg gelegd, maar in Rotterdam mag eenzelfde demonstratie met 80 man niet doorgaan EN: British Airways vraagt loonoffers van wel 60 procent. Kunnen we dat hier ook verwachten? Dat en meer in het Lobbypanel met Vincent Karremans, raadslid voor de VVD in Rotterdam en oprichter van Magnet.me en Reinier Castelein, voorzitter van vakbond De Unie.


Mede mogelijk gemaakt door