Onno Hoes (NVM) over de woningmarkt in crisistijd

Zakendoen16 jun 20201 uur 32 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De zakenpartner (co-host) is Jacqueline Smit, oprichter van Rockportink.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Vinted

De vaart zit er goed in bij het tweedehandskledingplatform Vinted. Eind vorig jaar groeide het Litouwse bedrijf uit tot unicorn en zelfs corona lijkt de opmars van gebruikte kleding niet te kunnen stoppen. Thomas Plantenga, topman van Vinted, is te gast.

Coronaloket

Festivalterreinen zijn doorgaans een belangrijke proeftuin voor duurzame innovaties. Maar deze zomer moet het platform Innofest op zoek naar nieuwe living-labs, zoals de camping of het gemeentehuis. Te gast is Linda Vermaat, directeur bij Innofest.

Beleggerspanel

Beleggers vrezen voor een nieuwe uitbraak van het Coronavirus en dat is duidelijk merkbaar op de beurzen. En Tesla wordt uitgedaagd door nieuwe speler in de autobranche. Dat en meer bespreken we in het beleggerspanel met Koen Bender, directeur van Mercurius Vermogensbeheer en Mary Pieterse-Bloem, Lid ABN Amro Beleggingscomité en bijzonder hoogleraar financiële markten aan de Erasmus School of Economics.

Luister ook | Beleggerspanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door