Tjeerd Jegen: Hema in het oog van de storm

Zakendoen2 jul 20201 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Image
(BNR)

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner (co-host) is Ageeth Telleman, managing partner bij TwynstraGudde en voorzitter van de SportraadAmsterdam. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

Fiverr

De internationale marktplaats Fiverr heeft ook een website in het Nederlands gelanceerd. Waarom juist in ons kikkerlandje? Dat en meer vraagt presentator Thomas van Zijl aan vicepresident International Expansion Peggy de Lange.

Coronaloket

Het coronaloket gaat weer open! Vandaag gaat het over gezondheid in kantoren. Want een kleine, ongeventileerde ruimte - dat kan in coronatijd natuurlijk niet meer. We spreken Alexandra Boot van het Blue Building Institute.

Boardroompanel

Afvalbedrijf AEB liet 45 miljoen aan staatssteun verlopen. Een blunder van jewelste, maar welke rol is hier weggelegd voor de Raad van Commissarissen? EN: Volgens het College van Beroep voor het Bedrijfsleven buigen bedrijven te snel voor de toezichthouder uit angst voor reputatieschade. Dat en meer bespreken we in het boardroompanel met vandaag: Anton Wiggers, bedrijvendokter en partner bij Themis Company en Mijntje Lückerath-Rovers, hoogleraar Corporate Governance aan Tilburg University en commissaris bij onder meer Achmea.

Luister ook | Boardroompanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter (https://twitter.com/bnrzaken) en Facebook https://www.facebook.com/BNRZakendoen/

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door