Jos Vranken (NBTC) over Nederland vakantieland

Zakendoen15 jul 20201 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner (co-host) is vandaag Ilona Haaijer, commissaris bij Boskalis en Corbion en voormalig CEO van DSM Food Specialties. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

Vandebron

De transitie naar duurzame energie komt in gevaar door het advies om te stoppen met de verbranding van biomassa. En ook buitenlandse investeerders staan niet te trappelen om te zorgen dat Nederland de klimaatdoelen haalt. Te gast is Paul de Raad, CEO van energieplatform Vandebron.

Lobbypanel

De boeren spelen zich weer in de kijker, het CDA heeft een nieuwe lijsttrekkers en heeft Nederland in Europa de eigen glazen ingegooid? Dat en meer bespreken we in het lobbypanel met: Mark van den Anker (WePublic) en Peter van Keulen (Public Matters).

Luister ook | BNR's Lobbypanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.

(BNR)

Mede mogelijk gemaakt door