Arno Verkade (Christie's) over online veilingen

Zakendoen16 jul '20 06:081 uur 36 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner (co-host) is Annemieke Roobeek, commissaris bij onder andere ABN Amro en KLM, en hoogleraar organisatie strategie en transformatiemanagement bij Nyenrode. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

Droomondernemers

Waarom is Amsterdam zo aantrekkelijk voor ondernemers? Dat legt Jeroen Kemperman uit in zijn nieuwe boek ‘De Amsterdamse Droom’. Hij is bij ons te gast.

Coronaloket: Fealter

Deze leverancier van douchefilters die een legionellabesmetting moeten voorkomen, doet goede zaken in deze tijden. Te gast is Frank van Heusden.

Boardroompanel

Accountants zijn 'goed op weg' met het verbeteren van de kwaliteit. En: meer vrouwen in de top van het bedrijfsleven. Dat en meer bespreken we met Jeroen Vercauteren specialist op het gebied van overnames en fusies en Helene Vletter, Hoogleraar Financieel recht en Governance bij de Erasmus Universiteit en onder meer commissaris bij Intertrust en NN Group.

Luister ook | Boardroompanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.