Erik-Jan Mares (Zeeman) over groei, ondanks corona

Zakendoen19 jul 20201 uur 33 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

Zakenpartner is Elske Doets van Elske Doets Reizen.

Kees de Kort

Elke dag bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Italianen gaan voor Gazelle en Batavus

Veel Italianen willen hun Fiat verruilen voor een Gazelle of Batavus, als het gaat om het afleggen kleine afstanden. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ziet grote kansen in Italië voor Nederlandse bedrijven die zich bezig houden met fietsen of fietsinfrastructuur. Te gast is Tjerk Opmeer, directeur Internationale Programma’s van de RVO.

Economenpanel

De werkloosheid loopt fors op. Valt een massale ontslaggolf nog te voorkomen? En de Europese regeringsleiders kwamen bijeen voor een ware marathonsessie over de Europese begroting en het coronafonds. We gaan het allemaal bespreken in het Economenpanel met Nora Neuteboom (econoom ABN Amro), Jaap Koelewijn (adviesbureau Financieel Denkwerk en hoogleraar finance aan Nyenrode Universiteit) en Elske Doets.

Luister ook | Economenpanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door