Ali Niknam (Bunq) over hypotheken

Zakendoen29 jul 20201 uur 37 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner Marlies Dekkers, ondernemer en lingerie-ontwerper. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

Aedes

Woningcorporaties hebben het financieel moeilijk. Koepelorganisatie Aedes liet daarom in samenwerking met drie ministeries een onderzoek uitvoeren naar de houdbaarheid van het huidige stelsel. En wat blijkt: als er nu niks gebeurt, dan gaan de eerste corporaties in 2024 al kopje onder. We praten erover met Hester van Buren, bestuurslid van Aedes.

Lobbypanel

Het mondkapje wordt op steeds meer plekken in Europa verplicht. Wanneer moeten wij gemaskerd over straat? De luchtvaartnota is te vaag om de gevolgen voor het milieu te kunnen bepalen: is de nota kapot gelobbyd? Dat en meer bespreken we in het Lobbypanel, met Vincent Karremans (Raadslid voor de VVD in Rotterdam en oprichter van Magnet), Oliver van Loo (onafhankelijk consultant Government Relations and Public Affairs) en zakenpartner Marlies Dekkers.

Luister ook | Lobbypanel over zomerreces politiek Den Haag

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter en Facebook.


Mede mogelijk gemaakt door