Tom van den Brink (Second Home Expo) over vakantiehuisjes

Zakendoen21 aug 20201 uur 34 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf bespreken we met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner is Elske Doets (directeur van Doets Reizen).

Pitchen

Dat duurzaamheid dé trend is anno 2020 mag wel duidelijk zijn. In BNR Zakendoen pitchen twee totaal verschillende startups hun businessplan. Beide met het doel om de wereld duurzamer te maken. Te gast Michiel Dicker van Manufy en Niels Frenk van Deskify.

Ondernemerspanel

De veiligheidsregio Amsterdam Amstelland sloot deze week de Bijenkorf op de Dam omdat een deel van het personeel besmet is met het coronavirus. En: de beurskoers van Galapagos ging flink onderuit nadat het bedrijf dit jaar nog niet het reumamedicijn Filgotinib op de Amerikaanse markt mag brengen. Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel met: - Remy Ludo Gieling (Sprout en Management Team) en Eduard Schaepman (Tribes).

Luister ook | Ondernemerspanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via Mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door