Ruben Wegman (Nedap) ziet kansen in China

Zakendoen31 aug 20201 uur 33 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner (co-host) is Jacqueline Zuidweg, directeur van MKBdoorgaan.nl en Zuidweg & Partners. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

5 jaar Scoupy

Kortingsapp Scoupy bestaat vijf jaar en viert dat jubileum door opnieuw in handen te komen van de originele oprichters. Wat zijn ze van plan met hun creatie? Te gast is Valentijn Bras.

Ambassadeur India Marten van den Berg

Het was knijpen voor KLM, toen het internationale luchtruim bijna van de ene op de andere dag dicht moest. Maar in India mochten ze deels blijven vliegen, dankzij het harde werken van de Nederlandse ambassade daar. Ambassadeur Marten van den Berg komt uitleggen hoe hij dat voor elkaar kreeg.

Economenpanel

Nog eens 11 miljard coronasteun voor bedrijven, is dat uitstel van executie of lukt het om de Nederlandse economie om te bouwen naar de nieuwe economische realiteit? En lastenverlichting voor iedereen, behalve de grote bedrijven. Dat en meer bespreken we in het economenpanel met: Casper de Vries, Hoogleraar monetaire economie aan de Erasmus School of Economics en Barbara Baarsma, directievoorzitter van Rabobank Amsterdam en hoogleraar marktwerking- en mededingingseconomie aan de UVA.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter (https://twitter.com/bnrzaken) en Facebook https://www.facebook.com/BNRZakendoen/

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.

(BNR)

Mede mogelijk gemaakt door