Mark Heine (Fugro) over lastige olie- en gasmarkt

Zakendoen2 sep 20201 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner (co-host) is Tanja Nagel, bestuursvoorzitter van DSI en toezichthouder bij EY, PNO Consultants en Oncode. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

Hoe belangrijk is je shirt in de Tour de France?

De Nederlandse ploeg Jumbo-Visma gooit hoge ogen in de Tour de France. Hoe belangrijk is het juiste shirt voor de tijd? Björn Jeurissen, algemeen directeur van fietskledingproducent AGU, weet het antwoord.

Boardroompanel

Investeerders en bedrijven durfden de afgelopen tijd een stuk minder vaak de portemonnee te trekken voor overnames. En de grootaandeelhouder van Vastned stuurt zijn ceo voortijdig de laan uit. Hoe schadelijk is dat? Dat en meer bespreken we in het Boardroompanel met:

- Fons Leijten, corporate governance-specialist en partner bij Stibbe;

- Hélène Vletter, hoogleraar financieel recht en governance bij de Erasmus Universiteit en onder meer commissaris bij Intertrust en NN Group;

Luister ook | Boardroompanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van bereiken via e-mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door