Marco Roeleveld (Alfen) over internationale groei

Zakendoen4 sep 20201 uur 36 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Alfen maakt laadpalen, energiesystemen, transformatorhuisjes en is één van de best presenterende bedrijven op de beurs. Hoe stoomt topman Marco Roeleveld het bedrijf klaar voor internationale groei?

(BNR)

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner is Lieve Declerq, directeur van Spie Nederland. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

Pitches

Twee start-ups brandend van ambitie zijn te gast in ZakenDoen. Mikel Olierook van Ruplex maakt led-verlichting nog minder vervuilend. En namens Recruit Robin, dat het voor recruiters makkelijk moet maken om de huiste kandidaten te vinden voor een vacature, is Aron Schilder te gast.

Ondernemerspanel

Er komt een escalatieladder om het coronavirus regionaal de kop in te drukken. Hebben ondernemers daar baat bij, of is er een andere oplossing die voor hen beter uitpakt? Thuiswerken blijft ook na 1 september de norm. Wat vinden onze ondernemers in het panel daarvan? Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel met: Dick van der Lecq (DDB Unlimited) en Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie).

Luister ook | Ondernemerspanel over thuiswerken en regionale corona-aanpak

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door