Felix Tenniglo (Independer) over de uitbreiding naar België

Zakendoen14 sep 20201 uur 31 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Nu Independer onder de vleugels van DPG Media opereert, is het tijd voor serieuze stappen op de Belgische markt. Hoe de vergelijkingssite dat aan gaat pakken, vragen we aan de nieuwe topman van Independer: Felix Tenniglo. Hij is vandaag te gast in BNR Zakendoen.

(BNR)

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner (co-host) is Joyce Knappe, oprichter van Pro Parents. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

De Nederlandse Theerevolutie

Het kostte Johan Jansen 7 jaar maar het is hem gelukt een theeplant te kweken die in Nederland groeit. En het weer van de afgelopen zomer zorgde voor een super oogst. Te gast, Johan Jansen van Tea by Me.

Economenpanel

Ondanks gedaalde prijzen en een sterke euro, houdt de ECB vast aan de huidige koers. En: Er zijn al veel Prinsjesdagstukken uitgelekt. Verwacht het Economenpanel nog verrassingen? Dat bespreken we in het Economenpanel met Arnoud Boot, Hoogleraar ondernemingsfinanciering en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam en Valentijn van Nieuwenhuijzen, Chief Investment Officer NN Investment Partners.

Luister ook | Economenpanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via email, Twitter en Facebook

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/podcast/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door