Han ten Broeke (Bovag) over de Coronameter

Zakendoen16 sep 20201 uur 31 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner (co-host) is Wendy van Ierschot, oprichter van VIE people en VIE Tech Capital. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

Nxchange

Voor tien euro kunnen particulieren een stukje Hema kopen via het initiatief ‘Koop de Hema’. Hoe dat technisch precies in zijn werk gaat, bespreken we met Marleen Evertsz, van handelsplatform Nxchange, dat deze minibeleggingen technisch regelt.

Ondernemen in de VS

De Amerikaanse verkiezingen komen eraan, dus spreken we elke woensdag met een Nederlandse ondernemer in de Verenigde Staten over wat er voor zijn of haar onderneming op het spel staat. Te gast is Simon Nynens, directeur van het New Jersey Innovation Institute.

Lobbypanel

Prinsjesdag zit erop, de rijksbegroting voor het komende jaar is er. Zijn onze lobbyisten tevreden met de verdeling van de centjes? Of hadden ze het afgelopen jaar misschien wat meer (digitale) bakjes koffie moeten drinken om hun zaak te bepleiten? Dat en meer bespreken we in het Lobbypanel met Peter van Keulen (Public Matters) en Jan Meerman (INRetail).

Luister ook | Lobbypanel over het Wopke-Wiebes fonds

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door