Sijmen de Vries (Pharming) over het coronamedicijn

Zakendoen21 sep 20201 uur 31 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. De zakenpartner is Tanja Nagel, bestuursvoorzitter van DSI en toezichthouder bij EY, PNO Consultants en Oncode. Durft zij Kees de Kort te onderbreken met een scherpe vraag?

Mollie

Vrijwel iedereen heeft wel eens geld overgemaakt aan Mollie: de betaaldienst voor met name het midden- en kleinbedrijf. Jarenlang groeide Mollie organisch, maar sinds vorig jaar haalt het bedrijf ook geld op tijdens investeringsrondes. Deze maand kreeg Mollie er op die manier €90 miljoen bij. Het is daarmee na Adyen de best gefinancierde fintech van Nederland en doordat ze meer dan 1 miljard dollar waard zijn, is het nu een zogeheten ‘unicorn’. Bij ons te gast is Adriaan Mol van oprichter van Mollie.

Economenpanel

De nieuwe regionale corona-aanpak zit economisch herstel voorlopig in de weg. En juist nu de economie opnieuw geraakt wordt, verhoogt de Europese Commissie de groene ambities. Dat en meer bespreken we in het Economenpanel met: Bas Jacobs (hoogleraar economie Erasmus School of Economics) en Aline Schuiling (Senior economist bij ABN Amro)

Luister ook | Economenpanel

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie van BNR Zakendoen bereiken via e-mail, Twitter en Facebook.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.

(BNR)

Mede mogelijk gemaakt door