Robèr Willemsen (Koninklijke Horeca Nederland) over aanvullende steunmaatregelen

Zakendoen29 jan 20211 uur 38 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Het demissionaire kabinet trekt in totaal 7,6 miljard euro uit voor onder meer horecaondernemers. Toch is Koninklijke Horeca Nederland niet tevreden. Te gast in BNR Zakendoen is Robèr Willemsen, voorzitter van de branchevereniging en eigenaar van vier horecazaken.

(BNR)

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Ondernemerspanel

Cosmeticaketen Douglas sluit 500 winkels in Europa. En: D66 en Groenlinks hebben een spoedwet ingediend om het recht op thuiswerken te verankeren in de wet. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met: Yoeri van Alteren (algemeen directeur van Change Inc) en Eduard Schaepman (eigenaar en oprichter van Tribes).

Luister ook | Ondernemerspanel

Pitches

Coronacrisis of niet: er zijn nog steeds legio start-ups met een goed idee en boordevol ambitie. Iedere week presenteren twee start-ups zich in Zakendoen, Vandaag op afstand bij ons: Sjoerd Hauptmeijer van The Young Digitals en Alfredo Silva van Fromanteel. De ene is een sociale onderneming die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt opleidt tot marketeers en de andere wil de horlogemarkt nieuw leven inblazen.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door