Maurice Limmen (Vereniging Hogescholen) over aansluiting op de arbeidsmarkt

Zakendoen9 feb '21 17:021 uur 36 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Beleggerspanel

De vlag kan uit, want de ECB verwacht vanaf de zomer een herstel van de economie. En: we hebben het over de zogenoemde spac’s, want er komt weer een lege zak met geld naar het Damrak. Het Beleggerspanel zit klaar, met Reinder Wietsma (portfoliomanager bij IBS Capital Management), Koen Bender (directeur Mercurius Vermogensbeheer) en Mary Pieterse-Bloem (lid ABN Amro Beleggingscomité en bijzonder hoogleraar financiële markten aan de Erasmus School of Economics).

Luister ook | Beleggerspanel

Vereniging van Nederlandse Content Producenten

Teruglopende advertentieinkomsten bij de publieke en commerciële omroepen en de komst van streamingdiensten zoals Netflix zetten film- en televisiemakers onder druk. En dat terwijl de vraag naar content juist alleen maar toe neemt. Te gast is Manon van der Hoek, voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Content Producenten.

Coronaloket

Hoe gaan ondernemers om met de coronacrisis? In het coronaloket gaat presentator Thomas van Zijl daarover met ze in gesprek. Te gast is Brigitte van Campen, directeur en oprichter van De Oude Keuken. De sociale onderneming komt door een verkeerde SBI-code niet in aanmerking voor specifieke steunmaatregelen. Brigitte van Campen hoopt dat daar door recent gestelde kamervragen verandering in komt.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.